Година на Черната Змия 2013 г

 

Китайски хороскоп за 2013 година

Проверете вашата година на раждане и какъв знак ви съотвества

Плъх Змията носи стабилност на Плъха. Той ще получи много и съблазнителни предложения за реализация и ще иска да участва във всички. Ще спечели само от онези, които са добре обмислени. Добре ще е да се съобразява при взимането на решения с роднините от най-близкото си обкръжение.
Бивол Нов цикъл започва за Бивола в Годината на Змията. Той ще бъде по-проницателен, а и понеже по принцип добре обмисля поведението си, ще има успех във всички поприща – семейство, любов, делова и социална дейност. Той ще действа незабележимо, като умело направлява всички.
Тигър Един от най-големите активи на Тигъра е способността му да мисли бързо и да предприема изненадващи действия, които объркват противника. В Годината на Змията той трябва да действа точно така, но за да успее, трябва да уцели момента, когато да притъпи инстинктите си и да се сниши.
Заек Непрестанни промени носи Годината на Змията за Заека. По принцип той е нейната естествена храна и трябва много да внимава. Ще получава много предложения, но няма да може да ги осъществи. За да прескочи Змията, той трябва да внимава – да бъде хитър, да мисли и никога да не се отчайва.
Дракон Драконът е близък роднина на Змията и добре ще се справя в нейната година, даже по-добре, отколкото в своята. За целта обаче трябва да промени някои неща кардинално. Например импулсивния си начин на действие. Тогава ще получи неочаквани и примамливи предложения.
Змия В своята година Змията не е застрахована от падение, както и останалите знаци, но това едва ли ще стане, защото тя рядко се държи глупаво. Ще бъде здрава, а в бизнеса ще преуспее, ако промени сферата си на работа. Ако в живота й има хармония, тя ще се чувства отлично през годината.
Кон За Коня годината започва с големи очаквания. И те спокойно могат да се оправдаят. Защото той ще е решителен и ще бъде пълен с енергия, стигаща му да премести и планини. Ако плановете се провалят, Конят няма да се откаже и ще продължи да действа, докато накрая сполучи. Добра година.
Коза Годината започва стабилно за Козата. Работата й обаче значително ще се увеличи и тя ще се суети припряно, за да я свърши. А това може да разсърди Змията. Ако не укроти поведението си, Козата може да си навлече трудности, дори да се стигне до големи лични и служебни загуби.
Маймуна Маймуната ще бъде много заета през тази година. Най-вече с личния си просперитет. При това ще има сили и възможности да се справи чудесно, защото Змията е благосклонна към нея. Ако се фокусира върху дома си и след това върху бизнеса, тя ще стане значително по-богата и ще се издигне.
Петел Петелът е честен и лоялен знак, който има всички шансове да се чувства добре в Годината на Змията. За да печели, той трябва още повече да се усъвършенства, да рискува и да не се страхува. Очакват го някои наистина вълнуващи мигове, които ще му покажат колко красив може да е животът.
Куче След тежката Година на Дракона най-после е дошъл моментът, в който Кучето малко ще си отдъхне. И не само това – възможно е всъщност да го чака една наистина страхотна година. Важното е да продължи да бъде лоялно и вярно на приятелите и фирмата, тогава успехът е в кърпа вързан.
Глиган Годината започва с напрежение за Глигана. Но ако успее да промени поведението си, престане да се води от емоциите и започне да мисли повече, има всички шансове да спечели. Дори ще има възможност да започне обещаващи дългосрочни проекти, обещаващи успех през следващите години.

 

 

Година на Черната Змия 2013 г

This entry was posted in Еко. Bookmark the permalink.

Leave a Reply